Cum purtam parka, geaca de dama care poate fi asortata atat la tinute sporty chic, cat si feminine

Jacheta parka ramane si anul acesta in tendinte. Pe langa faptul ca o puteam purta in zilele reci de toamna, aceasta ramane o alegere buna mai ales pentru zilele de iarna, cand frigul nu ne mai ocoleste.

In general, jacheta parka este imblanita pe interior, protejandu-ne in felul acesta de frigul naprasnic. Poart-o cu o pereche de jeansi si o pereche de ghete de iarna din piele eco sau piele naturala.

Parka militareasca, asa cum o numesc cei de la revista online Divahair a devenit un articol must have in garderoba feminina in anul 1959, cand revista Vogue a declarat-o piesa vestimentara a momentului.

In prezent, jacheta parka a avut parte de o revenire spectaculoasa devenind parte importanta din combinatiile trendy cu piese feminine si accesorii funky.

Fie ca este adepta unui tinute smart-casual, fie ca iti plac tinutele elegante sa stii ca jacheta parka poate fi adaptata in functie de stil.

O fusta plisata, o bluza feminina, o pereche de botine sau o pereche de cizme pana la genunchi alaturi de o geaca de iarna parka simpla poate fi combinatia perfecta pentru o tinuta ultra feminina.

Mie personal imi place sa port acest fel de jacheta alaturi de ghete cu siret, blugi si camasa din denim. Imi plac confortul si lejeritatea oferite de aceasta combinatie.

Mai jos va prezint cateva tinute care imi plac foarte mult si pe care le-as purta cu o astfel de jacheta. Voua care va place cel mai mult?





Comentarii

Postări populare